пʼятниця, 25 березня 2016 11:22

Матеріали проти Царьова пішли до суду

Матеріали проти Царьова пішли до суду
Фото: radiosvoboda.org

Генпрокуратура затвердила і направила до суду обвинувальний акт у спеціальному провадженні стосовно колишнього нардепа-"регіонала" Олега Царьова.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

Провадження стосовно Царьова відкриті за статею "Посягання на територіальну цілісність і недоторканність України, дії спрямовані на насильницьку зміну і повалення конституційного ладу".

"Царьов обвинувачується у тому, що в період квітня–травня 2014 року, будучи народним депутатом України та кандидатом на пост президента України, взяв участь у зборах проросійськи налаштованих громадян України, де публічно закликав їх до активних дій, спрямованих на насильницьку зміну та повалення конституційного ладу, а також до зміни меж території та державного кордону України шляхом визнання самопроголошених "Донецької народної республіки" та "Луганської народної республіки" з використанням засобів масової інформації", - ідеться в повідомленні.

Як зазначається, обвинуваченого оголошено у розшук.

Зараз ви читаєте новину «Матеріали проти Царьова пішли до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути