вівторок, 25 червня 2013 14:15

Матеріали по кримінальній справі Одарича сьогодні передадуть до суду

Матеріали по кримінальній справі Одарича сьогодні передадуть до суду
Фото: obozrevatel.com

Екс-мер Черкас Сергій Одарич обурений, що йому не дали змогу ознайомитися із матеріалами справи й повпливати на ситуацію в досудовому слідстві.

Про це він повідомив сьогодні на прес-конференції.

"За новим процесуальним кодексом підозрювані мають доступ до матеріалів кримінальної справи й передбачається змагальність сторін. Тобто не так як раніше, коли прокурор щось ваяє, а сторона захисту жодним чином не бере в цьому участі, - сказав політик. - Тепер ми маємо право також ініціювати допит свідків, робити очні ставки. За інформацією слідчих, справа складається з десяти томів. За 9 днів моїм захисникам дозволили ознайомитися лише з двома. Відповідно ми не можемо повноцінно заявляти клопотання, де потрібно зробити додатковий допит".

Кримінальну справу проти Одарича порушили за звільнення кількох працівників міськвиконкому у період 2007-2008 років. Головний акцент у ній роблять на звільненні трьох заступників міського голови, яких, фактично звільнила міська рада, а не міський голова.

 

Зараз ви читаєте новину «Матеріали по кримінальній справі Одарича сьогодні передадуть до суду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути