середа, 10 червня 2015 21:45

Масштабного наступу на Донбасі не буде – експерт

Масштабного наступу на Донбасі не буде – експерт
Фото: ukr.media

Заяву лідера так званої "ДНР" Олександра Захарченка про наступ на всю територію Донецької області не треба сприймати серйозно. Про це в коментарі Gazeta.ua сказав керівник громадської ініціативи "Права справа" Дмитро Снєгирьов.

"Провальний наступ на Мар'янку організував саме Захарченко. Після того він та його оточення розказували, що вони готові розглядати участь ДНР у політичному полі України. Коли він зрозумів, що це викликало хвилю незадоволення у їхньому середовищі бойовиків, був змушений робити такі войовничі заяви. Але за ними нічого не стоїть, окрім самого піару Захарченка. Так реагує на висловлювання представників української влади на місцях. Влаштували такий політичний словесний пінг-понг", - зазначив він.

За словами експерта, масштабного наступу не буде, бо у бойовиків немає на це сил - хіба матимемо локальні загострення ситуації. "Всі прекрасно розуміють, що ЛНР та ДНР не є самостійними гравцями в політичному полі. Не їм вирішувати, чи буде наступ. Зараз на лінію розмежування виділили 850 мільйонів гривень. Ця цифра не просто так з'явилася. Вона узгоджена із росіянами. Це фактично межа державного кордону. Хоча ми називаємо її лінією укріплення", - наголосив Снєгирьов.

 

Зараз ви читаєте новину «Масштабного наступу на Донбасі не буде – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути