понеділок, 07 жовтня 2013 20:30

Марков не проти співпрацювати з Медведчуком

Марков не проти співпрацювати з Медведчуком
Ігор Марков Фото: timer.od.ua

Екс-"регіонал" Ігор Марков не проти співпрацювати з "Українським вибором" Віктора Медведчука. Про це він сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Наскільки я розумію, поки "Український вибір" - громадська організація, неперехідний формат політичної сили. Безумовно, пан Медведчук - досвідчений політик, людина. Я думаю, чим ближче буде процес виборів (президентських - ред.), я не виключаю можливості якихось консультацій з цього питання", - зазначив він.

Він розповів про те, що його політична сила почала процес формування нового політичного проекту на Сході країни.

"Що стосується спільних дій (з "Українським вибором" - ред.) , то особисто я не проти. Я тільки за. Думаю, прийде час і все стане на своє місце", - додав він.

Нагадаємо Вищий адміністративний суд України 12 вересня виніс рішення за позовом екс-нардепа Юрія Кармазіна, яким фактично позбавив Маркова депутатських повноважень.17 вересня голова Верховної Ради Володимир Рибак на ранковому пленарному засіданні повідомив, що Марков вийшов зі складу фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Марков не проти співпрацювати з Медведчуком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути