Ексклюзиви
неділя, 05 січня 2014 13:59

"Мало їм не покажеться" - Кличко пообіцяв владі нокаут з одного удару

"Мало їм не покажеться" - Кличко пообіцяв владі нокаут з одного удару
Фото: liga.net

Віталій Кличко привітав мітингувальників Майдану із Новим роком та Різдвом. Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Зі сцени Майдану він нагадав про європейські стандарти життя, - освіту, достойну роботу, боротьбу з корупцією, - за які стоїть Майдан. Також назвав країни, які змогли подолати важкий шлях й ті самі проблеми, які є у нас: Польщу Чехію, Угорщину.

Кличко вважає, що влада сподівається на те, що Майдан "розсмокчеться":

"Але буде нова хвиля людей. Яка підніметься і скаже "ні" цій владі, корупції, "ні" цим умовам. Коли вся країна одразу зробить попереджувальний страйк, а потім - справжній. І змусить владу рахуватися із людьми. Хочу наголосити, що у нас мирна демонстрація. Але настане час, коли ми зможемо дати такий удар, як в боксі - вдарив суперника і він упав. Якщо треба, в наших кулаках знайдеться скільки енергії, - мало їм не покажеться", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахметов - єдиний з олігархів, хто може впливати на Януковича - політолог

Лідер УДАРУ пояснив, що зараз мало виступає на сцені, бо більше ходить Майданом, навідується у палатки, відвідує невеликі міста, райцентри, де збираються маленькі майдани. Учора він був у Переяславі-Хмельницькому і наголосив, що там у людей ті ж самі проблеми і вимоги, як скрізь.

Кличко запевнив, що опозиція буде вимагати відставки президента, бо їм вже недостатньо відставки уряду. Додав, що опозиція зараз працює над тим, які будуть реформи і кого саме із трьох лідерів опозиція висуватиме у президенти.

Зараз ви читаєте новину «"Мало їм не покажеться" - Кличко пообіцяв владі нокаут з одного удару». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

955

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути