середа, 22 січня 2014 14:40

Макеєнко: Переговори – це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні

Діалог та пошук компромісу між владою й опозицією – це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні. Про це заявив народний депутат, член парламентської фракції Партії регіонів Володимир Макеєнко, повідомляє прес-служба партії.

"За час незалежності України таких подій, які сьогодні відбуваються в країні, у нас ще не було. Я закликаю лідерів опозиції вчасно сісти за стіл переговорів із Президентом України. Адже це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні", – наголосив народний депутат.

"У разі необхідності ми відкриємо позачергове засідання Верховної Ради, де можна буде обговорити всі суспільно-політичні проблеми, які виникли у нашій державі, і спробувати знайти шляхи для їх вирішення. Ми зобов'язані припинити розмовляти мовою ультиматумів і розпочати переговори. Потрібно знайти шляхи для вирішення ситуації, що склалася у столиці і в Україні загалом. Це – обов'язок політиків", – підсумував Володимир Макеєнко.

Зараз ви читаєте новину «Макеєнко: Переговори – це єдиний правильний шлях для врегулювання ситуації в країні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути