четвер, 24 липня 2014 09:39

Майдан сподівається на адекватність Порошенка

Майдан сподівається на адекватність Порошенка

"Президент України Петро Порошенко повинен допомогти в реорганізації Майдану, створити умови для недопущення провокацій та можливих терактів", - задекларували свої очікування активісти Майдану у відповідь на публікацію в ЗМІ заяви радника глави МВС Зоряна Шкіряка про високу ймовірність терактів в людних місцях.

Останні два тижні постійно знаходяться на Майдані кілька тисяч активістів перебувають у стані бойової готовності, чекаючи провокації з боку силовиків і київської влади. Ускладнення економічної ситуації в країні, відсутність покарання втік функціонерам режиму Януковича, відновлення знову призначеними чиновниками корупційних схем попередньої влади - ось що зараз турбує Майдан.

"Ми щодня вербуємо і відправляємо десятки добровольців в зону АТО, допомагаємо з постачанням і підтримуємо родичів учасників бойових дій. Ми виконуємо важливу агітаційну та пропагандистську функцію. Але ми також і заважаємо тим, хто почав красти і використовувати ситуацію в своїх корисливих цілях. Кому потрібні люди, які задають питання, можуть прийти і запитати. Ми бачимо тенденцію, де від нас намагаються позбутися за будь-яку ціну", - заявив виданню голова Ради сотників Майдану Спартак Добровольський.

Свої надії Майдан покладає на конструктивність Президента України Петра Порошенка. Активісти готові реорганізувати Майдан і пропонують Адміністрації Президента створити спільний дорадчий орган для консультацій.

Нагадаємо, раніше ЗМІ повідомляли, що Майдан готується до силового розгону. "Прийшли на нашій крові до влади намагаються узурпувати Майдан. Не хочуть нести відповідальність перед народом. "Самооборона Майдану" - це не особистий бренд Парубія і Турчинова, це ми! Ми тут вже півроку, заради змін, заради майбутнього! Нам брешуть! Нічого не роблять! Не розслідують вбивство Небесної сотні! А тепер називають злочинцями! Ярема став Пшонкою!", - обурено прокоментував ситуацію сотник Добровольський.

Зараз ви читаєте новину «Майдан сподівається на адекватність Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути