пʼятниця, 21 лютого 2014 13:42

Майдан не погоджується на вибори президента у грудні - Богословська

Майдан не погоджується на вибори президента у грудні - Богословська

Рада Майдану не підтримує угоду щодо виходу з кризи, яку збираються підписати в п'ятницю, в частині проведення дострокових виборів президента в грудні і звільнення зайнятих будівель, заявляє народний депутат з Партії регіонів Інна Боголовська.

"Рада Майдану визнала неможливим визначати (проведення - Ред.) дострокових виборів президента в грудні. Вони вважають, що повинна бути негайна відставка", - сказала вона журналістам у кулуарах парламенту в п'ятницю.

При цьому депутат додала: "І друге. Рада Майдану не готова підписуватися під негайним звільненням усіх зайнятих приміщень".

Між тим І.Богословська пояснила: "Цілком природно, про це (звільнення приміщень - Ред.) можна говорити тільки в тому випадку, якщо ми повернемося до Конституції 2004 року, переоберемо і перепризначимо нове керівництво, нових губернаторів, і так далі... і тоді можна, природно, просити людей (звільнити приміщення - Ред.)".

Зараз ви читаєте новину «Майдан не погоджується на вибори президента у грудні - Богословська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути