середа, 15 січня 2014 22:38

Спецтема: Євромайдан-2013

Майдан відстоюватиме ті ж самі вимоги - нардеп

Майдан відстоюватиме ті ж самі вимоги - нардеп

Народний депутат від фракції "Батьківщина" Сергій Соболєв переконаний, що Майдан не відступить від оголошених вимог. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Майдан починався, як організація без політики та політиків. Ключове гасло було - "Янукович підпиши". Події з 30 листопада, 10 січня докорінно змінили протестний рух. Всі зрозуміли, що без політиків не вирішити важливих питань в країні. Майдан став уособленням їх, та широким об'єднанням політиків", - наголосив політик.

Окрім того, він наголосив, що мета цієї масової акції лишилась незмінною: "Мета Майдану, як це не парадоксально, лишилась та ж сама - це європейський шлях країни. Це стосується питань свобод, демократії. Проте методи та цілі змінились докорінно. Майдан і надалі стоятиме за ті ж вимоги – відставка президента, відповідальність Захарченка".

В Україні з 21 листопада 2013 року тривають акції протесту. Людей обурило рішення уряду про призупинення підписання Угоди про асоціацію з Євросоюзом. В Києві на Майдані Незалежності відбувається наймасовіша безстрокова акція.

Зараз ви читаєте новину «Майдан відстоюватиме ті ж самі вимоги - нардеп ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

24

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути