четвер, 21 липня 2011 14:39

Люди "регіоналів" викрили провокацію проти Тимошенко

Люди "регіоналів" викрили провокацію проти Тимошенко

Колишній член організації "Тимошенко - до відповідальності" Павло Целовальников заявляє про те, що учасники цієї організації готують на наступний тиждень провокацію в Печерському районному суді міста Києва під час розгляду газової справи проти екс-прем'єра України Юлії Тимошенко.

Про це сказав в інтерв'ю журналістам біля будівлі Печерського райсуду.

"На наступний тиждень готуються провокаційні заходи. Нам була дана команда знайти людину, який отримав передчасні каліцтва, буквально за день до цього заходу, або буде влаштована бійка з депутатами БЮТ. Вона буде організована нашими провокаторами, і потім матеріали про це будуть надані для заяви в прокуратуру, і до Верховної Ради для зняття недоторканності з депутатів, а також будуть сформульовані мотиви, щоб депутатів не допускати в зал суду ", - заявив він

За його словами, мета цієї організації мета організації "Тимошенко до відповідальності" "повністю скомпрометувати образ Юлії Тимошенко, провести провокації проти конкретних депутатів, а також дискредитувати образ партії "Батьківщина".

Целовальников також розповів, що дана організація "не обмежена в фінансуванні, її члени отримують в день від 500 до 1000 гривень".

За його словами, в організації працює більше 30 чоловік, які розбиті на групи, що працюють в залі Печерського суду, розклеювали листівки вночі і банери.

Целовальников також заявив, що всі наради проводилися під керівництвом Дмитра Мірошниченка, який є одним з учасників "Жовтої Пори".

"А координувалася наша діяльність, за словами Мірошниченка, особисто Андрієм Клюєвим", - додав він

Він також підтвердив, що представники організації "Тимошенко - до відповідальності" були присутні на засіданнях суду у справі Тимошенко, пройшовши туди за підробленими посвідченнями журналістів.

Раніше "бютівці" заявляли, що в Печерському райсуді присутні провокатори, які проходять туди за посвідченнями журналістів.

Зараз ви читаєте новину «Люди "регіоналів" викрили провокацію проти Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути