субота, 03 листопада 2012 02:34

"Люди не повірили страшилкам про "Свободу" - Мірошниченко

"Люди не повірили страшилкам про "Свободу" - Мірошниченко
Фото: ipress.ua

Українці на сході країни підтримали ВО "Свободу", бо це єдина партія, яка зможе подолати режим Віктора Януковича.

Про це в ефірі Першого національного сказав "свободівець" Ігор Мірошниченко.

Він підкреслив, що всі міфи про "Свободу", якими лякали виборцями, не подіяли і люди по всій країні таки підтримали партію.

"Сьогодні влада, яка програла з тріском виборами за пропорційною системою, "Свобода" і "Батьківщина" набрала більше голосів, ніж Партія регіонів. Я сподіваюся, що нам у майбутньому в парламенті і з УДАРом вдасться домовитися, тоді наша перевага буде ще сильнішою. Виборці дали оцінку всім цим байкам", - наголосив він.

Мірошниченко додав: "Сьогодні ми говоримо про те, що "Свобода" отримала підтримку понад 10% українців і це відповідь на всі ці страшилки, які про нас говорили".

"Влада боїться нашого об'єднання, бо вона розуміє, що програла вибори. Сьогодні влада намагається зіштовхнути нас лобами, зіштовхнути російськомовних з україномовними, намагається ділити Україну на схід, захід, північ, південь. Але їм є просто відповідь – на сході люди готові підтримувати нас, бо вони знають, що ми єдина політична сила, яка може подолати цей режим, яка може подолати Партію регіонів", - підкреслив представник ВО "Свобода".

Він підкреслив: "Свобода" має підтримку і в західній Україні, і в центрі, і на сході. Є буквально кілька областей, де ми не подолали 5% бар'єр".

Зараз ви читаєте новину «"Люди не повірили страшилкам про "Свободу" - Мірошниченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути