неділя, 14 квітня 2013 00:47

Ляшко вибачився перед Шустером за створену ситуацію в ефірі і закликав до цього інших депутатів

Ляшко вибачився перед Шустером за створену ситуацію в ефірі і закликав до цього інших депутатів
Фото: lviv.tv

Народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко вибачився перед телеведучим Савіком Шустером за зірваний ефір програми "Шустер live" та закликав інших депутатів, які залишили студію, послідувати його прикладу. Про це політик написав на своїй сторінці у Фейсбуці.

"Хочу вибачитися перед Савіком Шустером за вчорашню ситуацію і закликаю вибачитись перед ним тих політиків, які з власної волі пішли зі студії", - написав Ляшко.

Він пояснив, що "не зміг не відреагувати, коли образили честь і гідність його сім'ї".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шустер вибачився "за всіх, і за те, що вийшло"

"Думаю, кожен нормальний чоловік має захищати честь та гідність своєї дружини. Ніхто з присутніх політиків не підтримав мене, навпаки їм приносило явне задоволення, коли мене і мою Росіту публічно принизили - цим вони показали, що у них відсутня мораль, людяність і повага до інших людей. Вони намагалися не дати моїй дружині виступити, а потім повтікали зі студії, проявивши неповагу до ведучого, неповагу до присутніх в аудиторії, неповагу до 5 мільйонів телеглядачів, які дивились цей ефір", - написав народний депутат.

"Вони пішли зі студії, бо їх душить жаба - їм нічого відповісти, коли я кажу правду, яка їм очі колить. Зауважте, я теж пішов зі студії, але це була вимога Савіка у перерві, щоб повернути інших політиків. Він сказав їм про це, але вони пішли на цілеспрямовану провокацію з метою зірвати ефір і не повернулись, наплювавши на 5 мільйонів телеглядачів", - додав Ляшко.

"Тому я закликаю Табачника, Кужель, Бродського, Княжицького, Наливайченка, Пашинського і Сиротюка публічно вибачитися перед Савіком Шустером і перед українськими громадянами, до яких вони проявили ганебну зневагу", - підсумував політик. Разом з тим у коментарях до повідомлення Ляшко наголосив: "Я вибачився не за себе, а за тих горе-політиків, які покинули студію".

/media/video/492765/1_492765.mp4

Зараз ви читаєте новину «Ляшко вибачився перед Шустером за створену ситуацію в ефірі і закликав до цього інших депутатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

127

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути