вівторок, 24 вересня 2013 18:30

Ляшко: до Росії потрібно експортувати туалетний папір, "бо всралися вони"

Ляшко: до Росії потрібно експортувати туалетний папір, "бо всралися вони"
Олег Ляшко Фото: tsn.ua

Народний депутат Олег Ляшко вважає, що Росії потрібно експортувати туалетний папір, а не цукерки. Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, обурюючись появою на російському державному телеканалі сюжету, в якому прогнозовано крах України в разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС.

"Друзі, ви вже бачили це дике відео? У "Вєстях нєдєлі" з дегенератом Дмитром Кисельовим на держканалі Росії 15 хвилин брехні про Україну в зв'язку з підписанням угоди про асоціацію. Оце Бог дав сусідів! З такими "друзями" вороги не потрібні. Звісно, наша влада - не подарунок. Але якщо вірити москалям - Україна вже давно у труні. Ось лише окремі тези: "Україні загрожує евтаназія", "Попереду - економічний крах цієї країни", "Виживуть не всі", "В Україні мотори глохнуть". Та хай би ти сам оглох від своєї брехні! Як казала моя бабуся: щоб твоєю мордою просо молотили!", - написав політик.

ВІДЕО: Російське ТБ невтомно крутить жахи про Україну: Повний крах і неминуча загибель

Він вважає, що Росія втрачає Україну.

"Зрозуміло, у Росії агонія - вона втрачає Україну і більше не зможе шантажувати нас і принижувати. Їм не цукерки потрібно експортувати, а туалетний папір - бо всралися вони! А Україну вже давно потрібно було відлучати від московської цицьки! Це завжди болісний процес, але він називається процесом дорослішання", - додав Ляшко.

Нагадаємо, по державному центральному телебаченню Російської Федерації показали сюжет, в якому прогнозують крах України в разі підписання Угоди про асоціацію з Європейським Союзом. Російські журналісти назвали "неомазепизмом" євроінтеграційний курс України.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: до Росії потрібно експортувати туалетний папір, "бо всралися вони"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

562

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути