четвер, 23 жовтня 2014 15:05

Ляшко: Україна вийде на ринки Азії та Африки

Ляшко: Україна вийде на ринки Азії та Африки

Сільськогосподарська продукція України буде користуватися попитом на ринках Азії, Африки і навіть перенасиченого ринку Європи. Про це під час національних теледебатів заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко:

"Малоймовірно, що ми, зважаючи на агресію, найближчим часом відновимо російський ринок. Вихід простий - шукати нові ринки збуту. Є азійські ринки, є африканські ринки. У нас потужне сільське господарство, продукти якого користуються попитом" - заявив Ляшко

Відповідаючи на питання про ймовірність вирівнювання економічних стосунків із Росією, Ляшко зауважив, що зараз це є практично не можливим і українські виробники мають шукати нові ринки збуту, в тому числі і за допомогою європейських партнерів:

"Росія хоче нас окупувати, а не торгувати із нами. А наша продукція знайде покупців у всьому світі. Завдання європейських партнерів, якщо вони справді хочуть підтримати Україну - дати нам можливість вийти на їх ринки, для того щоб ми продавали свою продукцію і мали дохід валюти до країни", - підсумував Олег Ляшко.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Україна вийде на ринки Азії та Африки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути