вівторок, 18 червня 2013 14:00

Ляшко: Відбулося рейдерське захоплення "Батьківщини" із виконавцем — Яценюком, і замовником — Януковичем

Ляшко: Відбулося рейдерське захоплення "Батьківщини" із виконавцем — Яценюком, і замовником — Януковичем
Фото: byut.com.ua

Позафракційний народний депутат, лідер Радикальної партії Олег Ляшко переконаний, що партія "Батьківщина" змінилася, оскільки влада "захопила її, і як гусениця знищила красиве яблуко".

Про це він сказав у коментарі Gazeta.ua.

"Не варто видавати бажане за дійсне. Насправді, відбулося рейдерське захоплення політичної партії "Батьківщина". Я багато років був членом партії, і тому мені боляче спостерігати за тим, що відбувається, адже насправді, це рейдерське замовлення, із виконавцем — Арсенієм Яценюком, а замовником — президентом Віктором Януковичем", - висловив думку позафракційний народний депутат.

Окрім того, лідер Радикальної партії наголосив: "Вони захопили її із середини. Знищили її".

"Хоча це лише продовження процесу, бо початок був, коли приймали закон про вибори. Початок був, коли тушок нашпигували у виборчі списки, і ці тушки перебігли до Партії регіонів", - додав він.

Також, на його думку, зараз відбувається "фінальний акорд". "Це введення в політраду "Батьківщини" людей, яких і близько там не повинно бути. Я питаю, що в політраді робить Леся Оробець, яка голосувала за відставку уряду Тимошенко, що в політраді робить Іванчук, який розказував, що Тимошенко знищила демократичні сили? Це нонсенс", - підкреслив позафракційний народний депутат.

"Всі ті, хто привели до того, що Юлія Тимошенко сидить в тюрмі, вони всі в партії "Батьківщина". То як це розцінювати, як не рейдерське захоплення? Це як із яблуком, яке ззовні гарне, а в середині червиве, бо гусениця туди залізла і з'їла його зсередини. Те саме відбувається із "Батьківщиною", вона зовсім не та, якою була. Влада захопила її, і як гусениця знищила красиве яблуко", - резюмував Ляшко.

Нагадаємо, під час об'єднавчого з'їзду "Батьківщини" в Києві екс-прем'єр-міністр Юлія Тимошенко була переобрана головою ВО "Батьківщина", а головою політради партії обрано Арсеній Яценюк. Проте, повноваження Яценюка в оновленій "Батьківщині" обмежені, і він не зможе здійснювати повний контроль над партією.

Як повідомлялося раніше, напередодні об'єднавчого з'їзду, 14 червня ввечері, відбувся з'їзд партії "Батьківщина", який підтвердив повноваження Юлії Тимошенко як лідера партії.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко: Відбулося рейдерське захоплення "Батьківщини" із виконавцем — Яценюком, і замовником — Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути