неділя, 02 вересня 2012 12:07

Спецтема: Луценко за ґратами

Ляшко приніс Луценку чай та цигарки, але в колонію його не пустили
5

Фото: Фото: прес-служби РПЛ

1 вересня лідер Радикальної партії Олег Ляшко намагався зустрітися з колишнім міністром внутрішніх справ Юрієм Луценком, який перебуває у Менській колонії, повідомляє прес-служба партії.

Як відомо, Ляшко неодноразово бував під стінами Качанівської колонії і вимагав зустрічі з Тимошенко, однак адміністрація установи навідріз відмовлялась надати йому таку можливість.

"Цього разу, коли я поїхав відвідати Луценка у Менській колонії, результат, на жаль, був таким самим - адміністрація всупереч закону не дала мені зустрітися з ним", - заявив Олег Ляшко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Камера Луценка в колонії відповідає фото, оприлюдненим у ЗМІ напередодні

"Вони навіть не дозволили передати передачу, яку я привіз Юрі: їжу, чай, цигарки (в тюрмі це валюта), солодощі. Це ганебно і жорстоко по відношенню до хворого в'язня, якого кинули за грати тільки тому, що він невигідний цій владі", - пояснив лідер Радикальної партії.

Нагадаємо, що Ляшко зареєстрував законопроект про звільнення політв'язнів, бо переконаний, що Тимошенко, Луценко та інші політв'язні не повинні перебувати за гратами.

"І ми разом будемо боротися з бандитським свавіллям влади, поки ще Україна не перетворилася на одну велику колонію суворого режиму", - підкреслив лідер РПЛ.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко приніс Луценку чай та цигарки, але в колонію його не пустили». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

42

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути