середа, 01 липня 2015 19:45

Ляшко відстояв інтереси малого бізнесу – експерт

Ляшко відстояв інтереси малого бізнесу – експерт
Фото: fdlx.com

Парламент вніс зміни до закону про касові апарати. За прийняття законопроекту 1088 проголосували 248 народних депутатів.

Цими змінами Рада звільнила від обов'язкового застосування касових апаратів тих підприємців, чиї прибутки не перевищують 1 млн гривень.

"Ляшко досить радикально підтримав вуличні протести підприємців, прислухавшись до мітингу біля будівлі Верховної Ради. Протягом двох днів сотні підприємців вимагали скасувати рішення про застосування касових апаратів в обов'язковому порядку. Після відмови спікера поставити законопроект на розгляд у вівторок Ляшко з колегами заблокував трибуну та терміново скликав Раду коаліції.

Дана активність не минула безрезультативно, і радикалу вдалося переламати Парламент. Тому він сміливо може записати на свій рахунок ще одну перемогу, в якій йому вдалося відстояти інтереси малого та середнього бізнесу" – заявив політолог Дмитро Левусь.

"Також дана ситуація продемонструвала, наскільки ефективним Ляшко може бути як менеджер Ради коаліції" – додав експерт.

Як написав сам лідер Радикальної партії у своєму фейсбук: "це наша маленька спільна перемога".

Нагадаємо, що проти закону " Про застосування реєстраторів розрахункових операцій (РРО) у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг", ініційованого Ганною Гопко, представника партії Самопоміч, велись не тільки запеклі дебати у стінах Верховної Ради, але і проводились масові народні акції. На яких представники малого та середнього бізнесу, виступали проти введення касових апаратів. Підприємці обурювалися як високою ціною придбання цих пристроїв, так і потенційними придирками з боку контролюючих органів за порушення правил роботи з ними.

Зараз ви читаєте новину «Ляшко відстояв інтереси малого бізнесу – експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути