пʼятниця, 25 січня 2013 16:51

Лук'янов просить силовиків розібратися із депутатами, чиї підписи сфальшовані

Лук'янов просить силовиків розібратися із депутатами, чиї підписи сфальшовані
Фото: uapages.com

Сьогодні "регіонал" Владислав Лук'янов звернувся до генпрокурора, голови СБУ та міністра внутрішніх справ з приводу фальсифікації підписів депутатів за проведення позачергової сесії. Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Я надав всю інформацію стосовно фальшування підписів за проведення позачергової сесії. Отримав її із власних джерел. Йдеться про депутатів із "Батьківщини", "Свободи" та УДАРу. Насправді було більше 11 сфальшованих підписів. Я не став називати (спікеру Володимиру Рибаку - Gazeta.ua) прізвища. Думаю, під час перевірки все виявиться", - зазначив нардеп.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибак дозволить позачергову сесію, якщо опозиція доведе справжність своїх підписів

За словами політика, депутати, чиї підписи сфальшовані, в першу чергу мають понести політичну відповідальність. "У фальшуванні підписів більше винні не самі депутати, а їхні помічники або керівні функціонери опозиційних партій. Тому для мене не є важливим притягнення цих депутатів до кримінальної відповідальності. Головне – показати їхнє справжнє обличчя. Бо вони, з одного боку, відстоюють принципи демократії, а з іншого – серед робочого дня залишають своє робоче місце, заважають працювати іншим народним депутатам, особливо коли приймаються дуже важливі рішення про призначення керівництва уряду та Національного банку. Ми бачили, що вони виступають проти того, аби народні депутати суміщали посади, і в той же час не дають жодного голосу у підтримку зрозумілих прозорих законних рішень з цього питання", - наголосив Лук'янов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пашинський про позачергову сесію: "Це проблема не тільки Тимошенко, а й іміджу країни"

Він вважає, що тепер опозиція має виправдовуватися і з'ясовувати, чому так сталося.

"Регіонал" також висловив впевненість в тому, що позачергова сесія парламенту не відбудеться, тому що для цього немає юридичних підстав.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов просить силовиків розібратися із депутатами, чиї підписи сфальшовані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

37

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути