вівторок, 06 березня 2012 16:23

Лук'янов боїться "не нагріти руки" на наступному бюджеті – Бондаренко

Лук'янов боїться "не нагріти руки" на наступному бюджеті – Бондаренко
"Бютівець" Володимир Бондаренко

"Бютівець" Володимир Бондаренко вважає, що проведення парламентських виборів не завадить бюджетному процесу.

Про це він сказав в коментарі Gazeta.ua.

"Бюджетна резолюція, як завжди, буде прийнята влітку, розглянеться нинішнім парламентом. Ще у вересні надійдуть пропозиції по бюджету. А вже наступна Верховна Рада буде його приймати. Сьогодні робота депутатів у бюджетному процесі зведена нанівець. Бюджет уже два роки пишеться не у Верховній Раді, а в Кабінеті міністрів. Депутатам достатньо просто проголосувати по команді піднятої руки Михайла Чечетова", - зазначив депутат.

Коментуючи заяву "регіонала" Владислава Лук'янова про те, що парламентські вибори добре було б провести влітку, тому що новообраний у жовтні парламент може не встигнути прийняти бюджет на 2013 рік, Бондаренко наголосив:

"Лук'янов сьогодні є першим заступником голови бюджетного комітету. Тому його бажання перенести вибори свідчить про те, що він боїться, що у новій Верховній Раді, до якої він може не потрапити або відіграватиме в ній іншу роль, в черговий раз "не нагріє руки" на державних грошах. Ці його особисті мотиви не в'яжуться із законодавством та здоровим глуздом. Бо для підготовки до виборів потрібно півроку".

ВІДЕО: Колесніченко обізвав Шевченко з FEMEN "проституткою" та "п'яною бабою"

За словами "бютівця", парламентські вибори в Україні і так відтерміновані в результаті "конституційних маніпуляцій" Партії регіонів. "Вони мали відбутися раніше. Але сьогодні законодавством визначене їх проведення у жовтні – вся система до них готується. Тому всякі заяви про можливе перенесення – це деорганізація процесу", - зауважив він.

Політик не пов'язує бажання "регіонала" провести вибори влітку із можливим голосуванням в цей час за мера Києва.

"У Києві своя локальна ситуація, яка викликана проведенням чемпіонату Євро-2012 та відсутністю студентів у місті в літній період. Це тактичне завдання, яке Олександр Попов хоче використати для боротьби із своїм основним конкурентом Віталієм Кличком, у якого молодіжний електорат. Але Україна нікуди не подінеться. Парламентські вибори відрізняються від регіональних, бо охоплюють всю територію держави", - додав Бондаренко.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов боїться "не нагріти руки" на наступному бюджеті – Бондаренко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути