понеділок, 16 липня 2012 19:52

Лук'янов: американські політтехнологи піарять Тимошенко в стилі Голлівуду

Лук'янов: американські політтехнологи піарять Тимошенко в стилі Голлівуду
Владислав Лук'янов вважає, що піаром намагаються утримати увагу суспільства до колишнього прем'єр-міністра. Фото: ipress.ua

Американські політтехнологи Юлії Тимошенко намагаються утримати увагу суспільства до колишнього прем'єр-міністра України, вигадуючи історії в стилі трилерів Голлівуду. Про це заявив народний депутат фракції Партії регіонів Владислав Лук'янов.

"Історії від американських політтехнологів про секретні операції спецслужб і "вербування" неповнолітніх родичів родини Тимошенко вже нагадують голлівудські трилери, які викликають, якщо не здивування, так сміх в українського глядача", - зазначив парламентарій, коментуючи заяву чоловіка Юлії Тимошенко щодо тиску влади на родичів екс-прем'єра, повідомляє прес-служба Партії регіонів у понеділок.

За словами Лук'янова, над заявами адвоката Тимошенко та її чоловіка працюють люди, які "нічого не тямлять у менталітеті українського народу".

"Я вважаю, що все це марення має на меті лише одне завдання - не дати українському суспільству забути про Тимошенко. Але, повірте, про неї і так ще довго пам'ятатиме кожен громадянин нашої країни, який сьогодні змушений утричі переплачувати за спожитий газ, а також ще велика кількість людей, які стали жертвами махінацій її компанії "ЄЕСУ" у 90-х роках", - резюмував він.

Зазначимо, раніше у понеділок, 16 липня, Олександр Тимошенко заявив, що влада збирає дані про всі родичів Юлії Тимошенко і тисне на них для отримання свідчень про вбивство Євгена Щербаня.

Зараз ви читаєте новину «Лук'янов: американські політтехнологи піарять Тимошенко в стилі Голлівуду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути