середа, 11 грудня 2013 11:44

Луцьку новорічну ялинку прикрасять символікою ЄС - мер

Луцьку новорічну ялинку прикрасять символікою ЄС - мер
Фото: volynpost.com

У Луцьку буде новорічно-різдв'яна ялинка, прикрашена символікою України та Євросоюзу. Про це сьогодні на своїй сторінці у Фейсбук написав Луцький міський голова Микола Романюк.

За його словами, учасники луцького Євромайдану зможуть долучитися до прикрашання ялинки. "Сьогодні розпочнуться підготовчі роботи", - зазначає мер.

Зазначимо, у Івано-Франківську цього року взагалі відмовилися від ялинки. Натомість прикрасять синьо-жовтою символікою всі ялинкові дерева, які ростуть в місті.

Нагадаємо, по всій Україні прокотилися мітинги на підтримку євроінтеграції. Вчора член Європейського парламенту, колишній прем'єр-міністр Бельгії Гі Верховстат назвав Євромайдан у Києві наймасштабнішим у історії ЄС. У ніч на 1 грудня "Беркут" криваво розігнав Майдан у Києві, постраждали сотні людей. У ніч на 11 грудня правоохоронці намагалися прорвати блокаду активістів Майдану, штаб яких розташувався у КМДА. Проте наразі спецпризначенці відступили, Київраду знову відкрили для всіх охочих.

 

Зараз ви читаєте новину «Луцьку новорічну ялинку прикрасять символікою ЄС - мер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути