понеділок, 23 квітня 2012 10:37

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко звинуватив суддю у приховуванні його діагнозу - гепатиту ТТV

Луценко звинуватив суддю у приховуванні його діагнозу - гепатиту ТТV
Юрій Луценко - судді: "Я підозрюю вас у співучасті приховуванні моєї хвороби". Фото: Reuters

У київській лікарні швидкої допомоги лікарі підтвердили діагноз екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка вірусний гепатит ТТV.

Про це на засіданні суду сказав підсудний.

Він нагадав, що у вересні минулого року йому було встановлено такий діагноз. 11 квітня провели повторний аналіз і підтвердили його.

За словами екс-міністра, коли про це стало відомо, його дружина Ірина Луценко повідомила про це громадськість. Його ж вивезли з лікарні і помістили назад у Лук'янівське СІЗО.

Звертаючись до головуючої судді Анни Медушевської, він наголосив: "Я підозрюю вас у співучасті у приховуванні моєї хвороби, бо ви неодноразово разом із Вовком приймали рішення про ненадання мені меддопомоги. Це призвело до того, що я півроку жив, уражений вірусним гепатитом, і жодного лікування через ваші рішення я не отримував. Я розумію, що в Україні політична помста дійшла до такої аморальної стадії, коли людей не просто саджають до в'язниці, але й заражають вірусним гепатитом і кидають гнити на півроку, поки випадково хворобу не виявлять".

Як повідомлялося раніше, наразі в Печерському суді проходить судове засідання у справі екс-міністра щодо встановлення незаконного стеження під час розслідування справи про отруєння екс-президента Віктора Ющенка.

Зараз ви читаєте новину «Луценко звинуватив суддю у приховуванні його діагнозу - гепатиту ТТV». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути