понеділок, 05 грудня 2011 09:59

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко закликав прокурорів покаятись у найближчій церкві

Луценко закликав прокурорів покаятись у найближчій церкві

Чергове судове засідання у справі екс-міністра внутрішніх справ Юрія Луценка завершилось практично одразу після того, як почалось. Наступного разу Печерський суд у справі збереться 12 грудня о 9.10 ранку.

Як повідомив кореспондент Gazeta.ua, судове засідання було перенесено у зв'язку з відсутністю екс-водія колишнього міністра Леоніда Приступлюка.

За словами адвоката Сергія Поліщука, сьогодні має відбутись консиліум, який призначить лікування його підзахисному. "Якщо це буде медикаментозне лікування, то він (Приступлюк - ред.) буде у лікарні щонайменше до п'ятниці. Якщо ж йому призначать операцію, то це буде ще довше", - відзначив адвокат.

Як наслідок, сторони обвинувачення і захисту висловили спільну думку з приводу того, що проводити далі судове засідання недоцільно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Приступлюка прямо з суду забрала "швидка"

Водночас Луценко заявив, що вважає за доцільне рекомендувати прокуратурі "покаятись у найближчій церкві за свою поведінку" під час першої госпіталізації Приступлюка.

"Тоді на дзвінок прокурорів поїхала внутрішня безпека міліції, яка винесла Приступлюка з лікування. Буквально на другий день його виписали попри всі поставлені діагнози. Саме такі дії прокуратури призвели до сьогоднішнього загострення хвороби у Леоніда Приступлюка", - відзначив екс-міністр.

Крім того, слід зауважити, що під входом до будівлі суду стоять кілька активістів з плакатами: "Бійтесь Бога, а не Януковича", "В усі часи дегенерати садили мудреців за ґрати".

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликав прокурорів покаятись у найближчій церкві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути