середа, 10 серпня 2016 18:27

Луценко розповів про позитивну роль Медяника на Донбасі

Луценко розповів про позитивну роль Медяника на Донбасі

Депутат Медяник займався посередницькою діяльністю між "ЛНР" і українською стороною. Про це на брифінгу в Києві заявив генпрокурор Юрій Луценко.

Він зазначив, що "особливість пана Медяника в тому, що під час сепаратистських подій в Луганську, а потім і захоплення російськими терористами приміщення СБУ та обласної адміністрації, він виступав посередником між українською стороною і сепаратистами і терористами".

Юрій Луценко також наголосив, що на базі офісу Медяника проходили зустрічі, "де екс-секретар РНБО Андрій Парубій пробував вирішити питання про звільнення адміністративних будівель, державних будівель та інше".

За словами генпрокурора, в ході цих переговорів звільнялися посадові особи з українських правоохоронних органів, державних установ".

Нагадаємо, раніше Володимир Медяник заявляв, що крім Парубія, у переговорах в Луганську також брали участь колишній глава СБУ Валентин Наливайченка і народний депутат від Народного фронту Андрій Леус.

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів про позитивну роль Медяника на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути