четвер, 06 лютого 2014 04:16

Луценко розповів, де розташована "ахіллесова п'ята" Партії регіонів

Луценко розповів, де розташована "ахіллесова п'ята" Партії регіонів
Юрій Луценко. Фото: hvylya.org

Лідер руху "Третя українська республіка" Юрій Луценко вважає, що слабкість нинішньої влади полягає в її надмірній упевненості у відданості сходу країни.

Таку думку Луценко озвучив в ефірі "Громадського телебачення".

На переконання опозиціонера, найбільшою допомогою столиці зараз може стати потужний мітинг в одному з міст на сході України.

"Це важливо, аби продемонструвати єдність вимог Майдану по всій країні. Це б стало одкровенням для самовпевненої влади", - зазначив політик.

За його словами, саме події біля обласних адміністрацій в Дніпропетровську і Запоріжжі налякали президента Віктора Януковича.

"Ахіллесова п'ята цієї влади у сподіванні, що вона повністю контролює схід", - наголосив Луценко.

Він також нагадав, що за різні опозиційні партії в Харкові, Дніпропетровську, Одесі, Запоріжжі проголосувало від 30% до 40% виборців.

"Щонайменше кожен третій у цих начебто дуже контрольованих Януковичем областях є опозиціонером. Тому демонстрація підтримки ідей Майдану, прямий діалог з мешканцями східних областей України є питанням номер один для української опозиції", - заявив громадський діяч.

На його думку, Віталій Кличко та Петро Порошенко мають вже сьогодні на півдні та сході багато прихильників і реально мають можливість збільшити їхнє число, бо "Партію регіонів там вже не сприймають виразником своїх інтересів".

 

Зараз ви читаєте новину «Луценко розповів, де розташована "ахіллесова п'ята" Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути