четвер, 26 січня 2012 13:19

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко просить привести до суду "лисого" з "95 кварталу"

Луценко просить привести до суду "лисого" з "95 кварталу"

Печерський районний суд Києва на засіданні по справі екс-міністра Юрія Луценка допитав колишнього директора департаменту документального забезпечення МВС Михайла Ковадла.

Він підписував програму заходів на святкування Дня міліції у 2008 році.

У своїх показах він сказав, що 2008 року на святкуванні Дня міліції були відсутні феєрверки тощо і проводилися тільки урочисті заходи. Така економія була викликана постановою Кабміну від 2008 року про заходи економії, пов'язані з економічною фінансовою кризою. Ковадло був 87-м свідком.

Після Михайла Ковадла мали допитати Інну Кисіль з прес-служби "Народної Самооборони". Суддя Вовк зазначив, що вона не може бути свідком, оскільки раніше неодноразово з'являлась на попередніх судових засіданнях.

Юрій Луценко у свою чергу сказав з клітки, що вона є вагомим свідком.

"Наскільки мені відомо, цей свідок є ключовим по найстрашнішому злочину, а саме по запрошенню для безкоштовного виступу на святкуванні Дня міліції "95 кварталу". Свідок, звичайно, не може давати покази, але сподіваюсь ваша честь, що ви виконаєте обіцянку і весь колектив "95 кварталу" замінить безцінні покази, які може дати цей свідок: про те, що вона подзвонила по телефону і запитала, чи буде "95 квартал" безкоштовно виступати на сцені Палацу спорту. Ми зможемо порівняти майстерність гумористичного жанру представників прокуратури і "95 кварталу". При чому "лисого" потрібно викликати двічі — в образі Черновецького і Євгена Кошового", - зазначив екс-міністр.

У засіданні оголошено обідню перерву до 13.30. Раніше суд відхилив відвід суддівської колегії, якого вимагав захист Юрія Луценка.

Зараз ви читаєте новину «Луценко просить привести до суду "лисого" з "95 кварталу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути