неділя, 31 липня 2011 14:19

Спецтема: Луценко за ґратами

Луценко закликав не танцювати опозиційного гопака на святі сталіністів

Луценко закликав не танцювати опозиційного гопака на святі сталіністів

Передумова вирішення всіх проблем України – незалежний суд.

Про це в ексклюзивному інтерв'ю "Газеті по-українськи" сказав екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко.

"Як довели останні 10 років, без цього будь-які прогресивні зміни будуть зневірені і не працюватимуть. Я виступаю за прийняття закону про суд присяжних, проект якого до парламенту внесли "самооборонці". Також я вважаю за доцільне ввести право апеляції в суди країн ЄС. Це миттєво змінить беззаконня в Україні. Право оскарження в Празі, Берліні чи Варшаві припинить"відмазування" вбивць-мажорів, рейдерських захоплень в бізнесі та пограбувань майна простих людей", - вважає він.

За словами Луценка, для побудови нової України треба об'єднати опозицію.

"Я й Борис Тарасюк були чи не єдині політики, представлені в парламенті, які на минулих президентських виборах закликали об'єднатися проти Януковича. При всіх помилках Тимошенко і вадах в її команді це був єдиний шанс зупинити антиукраїнський наступ. Сумно, що нас повернули в 2004-й рік, коли, за словами Ліни Костенко, "об'єднуються дони і подонки, роз'єднуються патріоти". Тож, якщо хочемо будувати нову Україну, а не танцювати опозиційного гопака на святі сталіністів – перш за все треба вивчити той урок: або єдність – або поразка. Я особисто виступаю за формування єдиного націонал-демократичного списку з єдиною програмою євроремонту України. Все інше – дурні амбіції та замасковані зради. І ще одне – я вірю в чесні парламентські вибори на мажоритарних округах при Януковичу. Тому головна задача – принаймні 150 багнетів єдиної опозиційної команди. Це – гарантія нашої Реконкісти на наступних президентських виборах", - підсумував колишній міністр.

Повністю інтерв'ю читайте тут.

Зараз ви читаєте новину «Луценко закликав не танцювати опозиційного гопака на святі сталіністів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути