середа, 29 червня 2016 16:24

Луценко не розслідує скандальне банкрутство "Дельта Банку" - Геращенко

Луценко не розслідує скандальне банкрутство "Дельта Банку" - Геращенко
gordonua.com

Генеральний прокурор Юрій Луценко не відповідає на звернення нардепа Антона Геращенка розслідувати справу про скандальне банкрутство "Дельта Банку".

Про це написав нардеп Антон Геращенко у Facebook.

"Печерським райвідділом поліції 2015 року було розпочато розслідування за фактом розкрадання посадовими особами "Дельта Банку" коштів вкладчиків. У січні 2015 року слідчі поліції отримали дозвіл суду на обшук в будинках і офісах, які стосуються В. Масюри. Однак в останній момент, 21 січня, прокурор, який займається даною справою, не підписав необхідний документ і обшуки були проведені. Дізнавшись про це, я в той же день звернувся в Генеральну прокуратуру і зажадав відновити законність в даному питанні", - пише він.

Зокрема пізніше депутат написав звернення на ім'я Юрія Луценка з вимогою проконтролювати справу.

"Після призначення Юрія Віталійовича генеральним прокурором я негайно написав своє депутатське звернення до нього з вимогою взяти справу на контроль і дати оцінку діям процесуального прокурора, який безпідставно, на мій погляд, перекваліфікував статтю за якою велася справа. На своє звернення до Юрія Луценка я отримав відповідь від виконуючого обов'язки прокурора Києва Валендюка, в якому він пише про все, тільки не про причини перекваліфікації кримінального провадження на суму, ні багато, ні мало, в 1 мільярд 250 мільйонів гривень", - заявив Геращенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Геращенко назвав екс-депутата, причетного до справи Онищенка

Як відомо, зараз "Дельта Банк" проходить процедуру ліквідації.

Зараз ви читаєте новину «Луценко не розслідує скандальне банкрутство "Дельта Банку" - Геращенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути