вівторок, 14 грудня 2010 16:06

Луценко не хоче "посадки" заради рейтингу

Луценко не хоче "посадки" заради рейтингу

Лідер "Народної самооборони" Юрій Луценко стверджує, що тюремне ув'язнення, як спосіб підвищення політичної популярності, йому не потрібне.

Про це екс-міністр внутрішніх справ заявив сьогодні на прес-конференції, коментуючи на прохання журналістів випадки, коли після перебування в СІЗО у опозиційних політиків підвищувалися рейтинги.

Луценко підкреслив: "Щодо тези про те, що опозиційному політикові корисно сісти для популярності, хочу офіційно заявити: я вважаю свою популярність достатньою і не потребую ніяких "посадок".

"Мене влаштовує сьогодні рівень моєї популярності, популярності і впливовості", - додав він.

Луценко нагадав, що в основному політики від опозиції знаходилися в СІЗО до пред'явлення їм звинувачень. "Мені ж пропонується сісти після розгляду справи в суді, і не на декілька місяців, а більш ніж на десять років. А потім отримати популярність? Якось я не дуже згоден", - підкреслив він.

Нагадаємо, кримінальну справу відносно Луценка було порушено 5 листопада. 13 грудня головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури України завершило досудове слідство, висунувши остаточні обвинувачення щодо екс-глави МВС і одного з колишніх співробітників міністерства. Луценку зокрема інкримінують "привласнення державного майна в особливо великих розмірах".

Сам екс-міністр внутрішніх справ стверджує, що Генпрокуратра "грубо шиє" йому кримінальну справу.

Ліга

Зараз ви читаєте новину «Луценко не хоче "посадки" заради рейтингу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути