пʼятниця, 07 серпня 2009 13:31

Лозінському можна зателефонувати на мобільний (НОМЕР)

Лозінському можна зателефонувати на мобільний (НОМЕР)
Оголошений у міжнародний розшук екс-депутат Віктор Лозінський може знаходитися в Ізраїлі під чужим ім"ям.

За словами джерела однієї з держструктур Ізраїлю, зараз перевіряються свідчення, що Лозінський прибув до Ізраїлю орієнтовно в середині липня з Росії, маючи російський паспорт на ім"я Віталія Фаршака, повідомляє ізраїльський портал IzRus.

Співрозмовник російськомовного ізраїльського порталу зазначив, що навіть якщо Лозінський знаходиться в Ізраїлі, питання про екстрадицію поки взагалі не розглядається. Подібні рішення приймаються винятково міжнародним відділом Держпрокуратури, і то лише на підставі вичерпної інформації у справі підозрюваного.

У цьому ж випадку від української сторони надійшов лише запит загального характеру.

"В останні дні поліція Ізраїлю отримала звернення від правоохоронних органів України у справі колишнього депутата Ради Віктора Лозінського", - повідомили в прес-службі ізраїльської поліції.

"На даний час інформація щодо його можливого перебування в Ізраїлі перевіряється", - зазначили там.

Тим часом "Оглядач" розмістив у себе новий номер телефону скандального народного депутата -+38-097-4208800. Про це їм повідомило джерело в БЮТ.

"Сподіваємося, що, можливо, ця інформація стане корисною для правоохоронних органів - якщо, звичайно, СБУ, МВС і Генпрокуратура насправді шукають скандального бютівця, а не відпрацьовують сценарій передвиборного шоу", пишуть в "Оглядачі".

Раніше у ЗМІ з посиланням на джерела повідомлялося, що Лозінський нібито переховується в Ізраїлі, у курортному місті Нетанія, за адресою проспект Беньяміна, будинок 15. Але в Генпрокуратурі України стверджували, що оперативних даних про перетин Лозінським кордону України в них немає.

Лозінський обвинувачується в навмисному убивстві громадянина України Валерія Олійника, вчиненому в мисливських угіддях Кіровоградської області. Він позбавлений депутатського мандата й оголошений у міжнародний розшук, передає Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Лозінському можна зателефонувати на мобільний (НОМЕР)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути