Ексклюзиви
субота, 31 січня 2015 10:45

Льовочкіна врятувала себе від кримінальної справи - експерт

Льовочкіна врятувала себе від кримінальної справи - експерт
Фото: 24tv.ua

У нардепа Юлії Льовочкіної спрацював інстинкт самозбереження. Так Gazeta.ua політолог Ярослав Чорнозуб прокоментував її голосування в ПАРЄ за санкції проти Росії.

"Якби Льовочкіна голосувала проти, по поверненню в Україну мала б проблеми - це могло б стати приводом для порушення кримінальної справи. У світі спокійно сприймуть цю ситуацію. Вони знають, що у нас є "п'ята колона". Так само, як і в них. Просто треба не давати можливість таким політичним силам регулювати процеси", - зазначив він.

"Якщо говорити про її виступ, то, по-перше, неприємно було слухати такий низький рівень англійської. Якщо вже входити до складу такої делегації, то він має бути значно вищим. По-друге, це був несистемний набір слів, склеєний із думок теперішньої так званої опозиції та Кремля. Це було зроблено для того, щоб показати: в Україні є інша сторона переговорного процесу та політична позиція, яка відрізняється від тієї, яку проводить держава", - наголосив експерт.

Чорнозуб вважає, що депутат таким чином намагалася зачепитися за політичне майбутнє. "Бо в теперішньому парламенті "Опозиційного блоку" як такого немає. Чого вони туди ходять - незрозуміло. На політику все одно не впливають. Тому зробили такий демарш: ми є, зверніть на нас увагу. Тепер будуть спілкуватися із тими можновладцями, які прийшли до влади у Греції, та з сербами. Буде така брюссельська "мишача метушня", - зауважив політолог.

Експерт вважає, що немає потреби у виключенні Льовочкіної із делегації ПАРЄ. "Вона має право говорити. А ми й так бачимо, що вона - ворог. Якщо виключимо, піде в підпілля. Ніхто не знає, що там наробить. Нехай весь їхній "розум" буде видно. Виборці теж мають подумати, за кого вони проголосували на минулих парламентських виборах", - додав він.

 

Зараз ви читаєте новину «Льовочкіна врятувала себе від кримінальної справи - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути