понеділок, 05 квітня 2010 14:28

Льовочкін пояснив, чому Янукович призначив Портнова

Льовочкін пояснив, чому Янукович призначив Портнова
Завданням Андрія Портнова на новій посаді буде координація підготовчої роботи з проведення судової реформи.

Про це повідомив в інтерв"ю Інтерфакс-Україна глава Адміністрації Президента Сергій Льовочкін.

"Сьогодні Україна потребує глибоких реформ у всіх сферах життя. Цю роботу розпочато. Президент упевнений, що навколо цієї мети повинні об"єднатися професіонали незалежно від політичних переконань. Андрій Портнов є визнаним фахівцем у сфері права", - сказав він.

За словами Льовочкіна, президент України впевнений, що захист прав громадян, побудова справедливого суспільства в країні можливі тільки за умови реформування всієї судової і правоохоронної системи.

Нагадаємо, Портнов - депутат БЮТ, представляв Юлію Тимошенко у Вищому адміністративному суді з її позову до Центральної виборчої комісії, яка оголосила В.Януковича переможцем у президентських виборах.

Указом N472/2010 від 2 квітня Портнов призначено заступником глави адміністрації президента - керівником головного управління з питань судової реформи і судового устрою.

Народний депутат від Партії регіонів Валерій Бондик заявив, що багато "регіоналів" не розуміють підстав і мотивів, за якими народного депутата від БЮТ Андрія Портнова було призначено заступником глави Адміністрації Президента.

Зараз ви читаєте новину «Льовочкін пояснив, чому Янукович призначив Портнова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути