середа, 07 березня 2012 12:53

Литвин не зважає на економію і купляє машини за $200 тисяч

Литвин не зважає на економію і купляє машини за $200 тисяч

Автобаза Управління справами апарату Верховної Ради 28-29 лютого уклала низку угод на придбання запчастин та послуг з техобслуговування автомобілів марки "Мерседес" на загальну суму 2,64 млн грн. Про це повідомляється в "Віснику державних закупівель".

Техобслуговування восьми представницьких "Мерседесів", в тому числі сім автомобілів Мерседес S-класу та одного Мерседес Е320 (перелік з номерами кузовів нижче) коштуватиме 673 тис грн. Про це пише UBR.

Серед цих автомобілів є "Мерседес S-600 Б" 2011 року випуску. Вартість такого авто може сягати $200 тис у звичайному варіанті і $280 тис у куленепробивному.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Декларації політиків про доходи не вирішують проблему корупції - експерт

У ТОВ "Газ-автозапчастини" і ПП "Автодім" за 1,80 млн грн. придбано запчастини до автомобілів Skoda Octavia (2004 р. в., тип двигуна AKL), Opel Omega (2002 р. в., тип двигуна Z22XE), Toyota Сamry V-30, V40, Land Cruiser J100, Toyota Camry 30 (2004 р.в., тип двигуна 2AZFE) . Ще 166 тис грн. коштуватиме мастило від ПП "ТД "Укрспецпром".

Нагадаємо, 6 березня Кабінет міністрів продовжив до 2014 року дію урядової постанови про економію бюджетних коштів, передбачених для утримання органів державної влади та інших державних органів, яка забороняє купівлю дорогих машин для чиновників. Це стосується як міністерств та відомств, так і інших державних установ. Про це повідомив Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.

Зараз ви читаєте новину «Литвин не зважає на економію і купляє машини за $200 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути