понеділок, 04 квітня 2016 10:50

Липецьку Roshen можуть продати у наближчі місяці

Липецьку Roshen можуть продати у наближчі місяці

Липецьку фабрику корпорації Roshen можуть продати в найближчі кілька місяців.

Про це повідомляється в коментарі для "Центру з дослідження корупції та організованої злочинності" Макара Пасенюка - керуючого директора ІГ ICU, яка виступає одним з фінансових радників з продажу корпорації.

Згідно з документом, економічна і політична ситуації в Україні за останні 18 місяців ускладнили можливість продажу Roshen Group. Приплив іноземного капіталу в Україну скоротився з 10 млрд дол в 2007 році до 0,8 млрд дол в 2015 році.

Фінансові радники пропонували різні варіанти, щоб прискорити процес продажу компанії. Зокрема продажу російських і українських активів окремо.

В результаті клієнт прийняв рішення передати свою частку в корпорації в "сліпий" траст.

"Це не означає, що продаж Roshen зупинився... На даний момент є прогрес в переговорах з продажу активів Roshen в Росії і можливо угода буде завершена в найближчі кілька місяців", - говориться в коментарі Пасенюка.

Нагадаємо, у січні 2016 року президент Петро Порошенко заявив, що передав свою частку "Roshen" у незалежний "сліпий" траст під управлінням іноземного банку.

Зараз ви читаєте новину «Липецьку Roshen можуть продати у наближчі місяці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути