середа, 09 вересня 2009 09:38

Лідера забороненої партії викликали на допит

Лідера забороненої партії викликали на допит
Вчора на трасі "Одеса-Київ" група співробітників міліції з 12 осіб зупинила машину, в якій знаходився лідер партії "Родіна" Ігор Марков, щоб вручити йому повістку на допит, повідомляє Таймер.

За інформацією видання, заступник начальника Одеського міського управління міліції вручив повістку Ігорю Маркову в слідче управління МВС міста Миколаєва, де проводиться розслідування інциденту 2 вересня 2007 року, коли біля стін Одеської облдержадміністрації сталося зіткнення з прихильниками Олега Тягнибока.

Коли Марков запитав заступника начальника міськУВС, чому досі він не отримував ніяких повісток, міліціонер запропонував пройти з ним.

Проте лідер "Родіна" повідомив, що з"явиться у слідче управління у четвер, 10 вересня 2009 року об 11 годині ранку, як вказано в повістці. Після чого правоохоронці ретирувалися, а Марков відправився до Одеси.

"Я не розумію, навіщо повістку потрібно було вручати саме зараз і тут, - сказав Ігор Марков. - Для цього потрібна була серйозна підготовка. Звідки вони могли знати, що їду саме по цій трасі і в цій машині, яка належить народному депутату Євгену Царькову?"

Нагадаємо, що 8 вересня стало відомо, що міністерство юстиції України визнало таким, що втратило чинність, свідоцтво про реєстрацію партії "Родіна", очолювану Ігорем Марковим, пише proUA.

Зараз ви читаєте новину «Лідера забороненої партії викликали на допит». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути