пʼятниця, 09 вересня 2011 08:38

Лідер НУ-НС не голосував за виключення 12 депутатів, але сказав, що це легітимно

Лідер НУ-НС не голосував за виключення 12 депутатів, але сказав, що це легітимно

Голова фракції "Наша України - Народна самооборона" в парламенті Микола Мартиненко не голосував за рішення про виключення 12 осіб з її лав.

Про це в ефірі телеканалу ТВі повідомив народний депутат від НУ-НС, лідер партії "За Україну" В'ячеслав Кириленко.

При цьому Кириленко не зміг пояснити причини таких дій голови фракції. "Він підтвердив сьогодні публічно, що рішення прийнято легітимно, кворум був, усіх формальностей дотримано", - сказав він.

У той же час, за його словами, правляча політична сила зацікавлена ??зберегти в рядах НУ-НС депутатів, готових з нею співпрацювати.

Він також заявив, що спікер Верховної Ради Володимир Литвин досі не оприлюднив рішення про виключення 12 членів НУ-НС з її лав.

"Завтра ми почнемо з цього засідання Верховної Ради, вимагаючи зачитати цю заяву. І звідси виходять усі маніпуляції, які йдуть навколо цього рішення. З'явився якийсь регламентний комітет, який до фракції НУ-НС не має жодного відношення, з'явилися якісь скарги, з'явилися якісь нібито неточності в протоколі і нібито відсутність кворуму ", - сказав Кириленко.

Він також додав, що його не цікавить позиція лідера фракції в парламенті. "Я не претендую на лідерство фракції НУ-НС, мене це не цікавить. Мене цікавить, щоб я ходив на засідання фракції, яка говорила б в один голос", - додав нардеп.

Зараз ви читаєте новину «Лідер НУ-НС не голосував за виключення 12 депутатів, але сказав, що це легітимно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути