пʼятниця, 26 лютого 2016 16:26

Ліцензію каналу "Інтер" дали люди Порошенка

Ліцензію каналу "Інтер" дали люди Порошенка
УНІАН

Саме представники команди Петра Порошенка продовжили ліцензію телеканалу "Інтер".

Про це йдеться у зверненні генерального директора телекомпанії "Малятко TV" Володимира Кметика.

Він нагадав, що у червні 2015 року Національна рада з питань телебачення і радіомовлення на позаконкурсній основі продовжила ліцензію для "Інтера".

Таке рішення підтримали і четверо членів ради, які призначені особисто президентом. "Інші троє – урядовою коаліцією Верховної Ради, політичним ядром якої є "Блок Петра Порошенка". Голова Нацради є давнім політичним (і не тільки) партнером президента і його кандидатурою. За всіма ознаками це "Ваші" чиновники, як політично, так і "Ваші", як держслужбовці", - йдеться у зверненні.

Нагадаємо, через скандал з "Інтера" звільнили та депортували з країни продюсера випускових новин Марину Столярову. 21 лютого в момент, коли журналісти брали інтерв'ю в родичів Героїв Небесної сотні, продюсерка за кадром брутально вилаялася. Це потрапило в прямий ефір.

Також виявилося, що Столярова симпатизує російським терористам на Донбасі, їздила до них, неодноразово фотографувалася. У 2014-му знімала пропагандистські сюжети для російського телебачення.

Вчора активісти цивільного корпусу "Азов" блокували вхід до телеканалу "Інтeр". Вимагали заборонити російську пропаганду.

Зараз ви читаєте новину «Ліцензію каналу "Інтер" дали люди Порошенка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути