субота, 04 червня 2016 00:43

Лещенко розповів, як пройшов допит у справі чорної бухгалтерії

Лещенко розповів, як пройшов допит у справі чорної бухгалтерії
politrada.com

Народний депутат України від БПП Сергій Лещенко три години провів на допитах в Національному антикорупційному бюро у справі чорної бухгалтерії Партії регіонів.

Про це Лещенко повідомив у Facebook.

За словами нардепа, він передав усі наявні в нього документи в НАБУ. Серед них шість сторінок з "амбарної книги Партії регіонів". Саме вони були відсутні у масиві інформації, яку передав колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак.

"Загалом масив документів нелегального фінансування охоплює період від 1 березня 2007 року до 27 грудня 2012 року, а серед прізвищ також фігурує Андрій Клюєв, який прихований під абревіатурами АП чи АПК", – написав Лещенко.

Подальшу інформацію нардеп не повідомив, оскільки з нього взяли підписку про нерозголошення таємниці досудового слідства.

"З мене взято підписку про нерозголошення таємниці досудового слідства. Загалом, моє враження – слідчі працюють на совість, у справи є перспективи дійти до суду по гучним епізодам", – додав Лещенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Трепак розказав, коли отримав чорну касу

Нагадаємо, 28 травня колишній перший заступник голови СБУ Віктор Трепак передав до НАБУ документи про незаконні виплати Партією регіонів готівки колишнім і нинішнім чиновникам. За його словами, йдеться про чорну бухгалтерію із загальною сумою хабарів в розмірі 2 мільярдів доларів. На прес-конференції 31 травня Сергій Лещенко озвучив прізвища з чорної каси Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко розповів, як пройшов допит у справі чорної бухгалтерії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути