четвер, 13 жовтня 2016 10:57

Лещенко програв суд про отримання грошей за дискредитацію Мартиненка (документ)

Нардеп Сергій Лещенко програв суд колишньому депутату Миколі Мартиненку, але маніпулятивно трактує це на власну користь. Насправді Шевченківський райсуд Києва відмовив Лещенкові у спростуванні інформації Миколи Мартиненка про те, що Лещенко щомісяця отримує від російського олігарха $67 тис. на місяць і великі бонуси за дискредитаційну кампанію проти Мартиненка. Про це повідомила прес-служба Миколи Мартиненка, яка оприлюднила рішення суду.

 

"Сергій Лещенко подав позов до Миколи Мартиненка, вимагаючи спростування інформації про отримання грошей. А після програшу в суді маніпулятивно продовжує називати чорне білим", заявила прес-служба колишнього депутата.

"Я не відмовлявся від своїх слів - стверджує Лещенко. Юридично - це моє оціночне судження, яке можу повторити. Пан Лещенко справді є дуже дорогим для своїх господарів-олігархів. Для всіх очевидно, що він отримує гроші за свої "викриття", причому я називав конкретну суму за роботу проти мене", - цитує прес-служба Миколу Мартиненка.

"Стає зрозумілим джерело походження сотень тисяч доларів на суперквартиру цього депутата. І це зовсім не мамина тумбочка. Очевидно, після виконання ним політичних замовлень вистачить і на ремонт, і на все, що він забажає", вважає екс-нардеп.

Мартиненко відзначив, що Лещенко подав позов і на ЗМІ. "Він хотів засудити інформаційний телеканал, який у прямому ефірі дав мої слова про отримання Лещенком грошей за чорний піар проти мене. От така "свобода слова" від колишнього "чесного журналіста", який на різних ефірах тиражує фейки гігабайтами".

"Брехня і маніпуляції давно стали фірмовим стилем Лещенка. То він розповідав, як олігарх купив цілий комітет парламенту, – і це навіть спростувало НАБУ. То в російському Сбербанку не був, то був, але тільки п'ять хвилин. То – набагато більше, але платив копійчані податки, а не отримував мільйони гривень на купівлю квартири. А виправдання Лещенка щодо походження тих мільйонів було смішно слухати всім. Зрештою, пан Лещенко отримав від колег-депутатів горде звання "балабол", - сказав Микола Мартиненко.

Зараз ви читаєте новину «Лещенко програв суд про отримання грошей за дискредитацію Мартиненка (документ)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути