неділя, 15 грудня 2013 14:52

"Ленін прийде - порядок наведе!" - у Харкові пройшов мітинг радянських офіцерів

"Ленін прийде - порядок наведе!" - у Харкові пройшов мітинг радянських офіцерів

На площі Свободи в Харкові пройшов мітинг проти втручання Заходу у внутрішні справи України.

Як передає кореспондент агентства "Інтерфакс-Україна", в акції взяли участь місцеві активісти громадських організацій "Всеукраїнський союз радянських офіцерів, "Російське віче", "Боротьба", "Трудова Харківщина", "Український вибір" та ін. Всього близько 80 осіб.

Вони прийшли з плакатами "Мы не хотим быть колонией Евросоюза", "Евромайдауны в Киеве - это пятая колонна Запада, работающая на раскол и уничтожение Украины", "Долой договор с сатанинской Европой!", "Ленин придет - порядок наведет!", "Трудовой Харьковщине с еврохолуями не по пути!", "Нет -Евросоюзу, МВФ и НАТО!" і т.д.

"Основна вимога учасників мітингу полягає в тому, щоб виключити зовнішній вплив на процеси, які відбуваються в Україні з боку Євросоюзу, Сполучених Штатів Америки та інших західних держав... Росія в ці процеси взагалі не втручається... Україна повинна самостійно вибрати свій шлях і вона повинна цей шлях вибрати без втручання західних країн", - сказав один з учасників мітингу Ігор Масалов.

На його думку, "втручання Заходу" проявляється, зокрема, в тому, що заступник Держсекретаря США Вікторія Нуланд, глава дипломатії ЄС Кетрін Ештон, а також інші дипломати та представники парламентів західних країн приходили на Євромайдан і висловлювали підтримку його учасникам.

Зараз ви читаєте новину «"Ленін прийде - порядок наведе!" - у Харкові пройшов мітинг радянських офіцерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

49

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути