понеділок, 29 жовтня 2012 13:17

Лайку навпроти прізвища Олеся Довгого намагалися зарахувати йому як голос

Лайку навпроти прізвища Олеся Довгого намагалися зарахувати йому як голос
Олесь Довгий

Колишньому секретарю Київради Олесю Довгому, який балотується в парламент як самовисуванець у 214 окрузі в Києві, намагаються підсудити, - заявляє спостерігач Христина Бевз, 28 років.

"У нас на дільниці №800381 мажоритарщик Олесик Довгий програв ударівцю Віктору Чумаку з великою перевагою: 321 проти 690 голосів. На сусідній дільниці розрив між Чумаком і Довгим ще більший. Перемога ударівця – це може, й більшою мірою голосування проти Довгого. Серед зіпсованих бюлетенів було декілька з нецензурними написами саме навпроти імені Довгого. Потішили член комісії та спостерігачі від Довгого, які почали наполягати на тому, що треба зарахувати бюлетень на користь Олеся, де акуратно біля його імені було вписано: "Сука редкосная". На повному серйозі наполягали, що бюлетень не можна вважати недійсним: "в ньом чьотка відна, какова кандидата видєліл ізбіратєль".

Зараз за результатами підрахунку голосів на 214 окрузі лідирують то Олесь Довгий, то "ударівець" Віктор Чумак. За результатами підрахунку 22,22% голосів, Віктор Чумак набирає 37,03%, Олесь Довгий - 36,21% голосів виборців. Протягом дня лідерство переходило то до одного, то до іншого кандидата.

Зараз ви читаєте новину «Лайку навпроти прізвища Олеся Довгого намагалися зарахувати йому як голос». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

52

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути