вівторок, 27 листопада 2012 16:11

Кужель переконана, що Янукович повинен відповідати перед міжнародним судом

Кужель переконана, що Янукович повинен відповідати перед міжнародним судом
Фото: podrobnosti.ua

Олександра Кужель заявила, що дозвіл на розробку сланцевого газу і створення земельного банку - злочини президента Віктора Януковича проти народу.

Про це вона сказала в інтерв'ю "Українській правді".

"Янукович зробив два злочини проти українського народу, за які він повинен відповідати перед міжнародним судом - це створення земельного банку і дозвіл на видобуток сланцевого газу", - заявила Кужель, передає видання.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За невиконання норми про персональне голосування має бути відповідальність аж до кримінальної - нардеп

"У Харкові, де почали бурити свердловини для видобутку нетрадиційного газу, вже пішла з колодязів вода. І це тільки початок катастрофи", - зазначила політик.

За її словами, у видобутку сланцевого газу зацікавлена ??"сім'я" Януковича. "Вони 15% будуть довічно отримувати на нашій з вами смерті", - додала Кужель.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В опозиції запевняють, що демаршів на підготовчому засіданні не робили

"По всьому чорноморському узбережжю затоплені контейнери з хімічними відходами, які дуже сильно фонять. Контейнери донині там, а влада воліє проблему "не помічати". Так от, уявіть, якщо зараз шельф почнуть розробляти із застосуванням технології гідророзриву? Що станеться? Екологічна катастрофа", - сказала вона.

Крім того, говорячи про земельний банк, Кужель заявила: "Прийнятий мораторій на продаж землі абсолютно нічого не вирішує. Після того, як "сім'я" за підтримки 30 сонних депутатів вночі створила земельний банк, стало ясно, що ні купувати, ні продавати ніхто нічого і не збирався. Вони вже все і так забрали. Землі вже немає".

Зараз ви читаєте новину «Кужель переконана, що Янукович повинен відповідати перед міжнародним судом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути