вівторок, 06 грудня 2011 11:34

Хто піде на змову з ПР, перекриє собі шлях на президентські вибори - "нунсівець"

Хто піде на змову з ПР, перекриє собі шлях на президентські вибори - "нунсівець"

Характер взаємини України з Росією визначать парламентські вибори, та російської моделі "керованої опозиції" в Україні ніколи не буде.

Про це в ефірі телеканалу ICTV сказав нардеп від НУ-НС Тарас Стецьків, наголосивши, що ті політики, які будуть грати у "дозволену опозицію", перекриють собі дорогу на президентські вибори.

"З Російської Федерацією українська влада мала б вибудовувати відносини не любові і не ненависті, а нормальні нейтрально-прагматичні відносини. Росію не треба любити і Росію не треба ненавидіти. З Росією треба співробітничати так прагматично, якби, наприклад, співробітничали з Фінляндією", - переконаний нардеп.

За його словами, рано чи пізно Україні доведеться робити вибір між Європою та Росією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Через Україну ЄС ризикує спровокувати конфлікт з Росією

"У чому проблема теперішньої російської еліти — вона щиро переконана, що демократія в Росії неможлива, бо Росія тоді розпадеться як держава. З точки зору України, українській еліті, українському суспільству рано чи пізно доведеться зробити вибір — чи то вибір європейський, чи Україну втягнуть у Митний союз. Це у більшій мірі залежить від результатів парламентських виборів", - підкресли він.

Коментуючи мітинг "Фронту Змін" за відставку президента Віктора Януковича, Стецьків зазначив, що певні розбіжності в опозиції все ж таки є, та вони вирішуються.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк з охоронцями зробив спробу "піти в народ" у центрі Києва

"Ми справді маємо в опозиційному середовищі певну внутрішньо боротьбу за переваги, за впливи. Це відображає стару українську болячку — боротьбу за булаву, за гетьманство. З моєї точки зору, це не є аж так критично, оскільки в рамках КОДу ті всі речі можна узгодити", - підкреслив нардеп.

Він також переконаний, що Арсеній Яценюк керованою опозицією не буде.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Яценюк по-опозиційному постояв під табличкою "Президент України"

"Давайте думати прагматично — невже Яценюк захоче грати в дозволену опозицію? Як тільки він це почне робити, він собі закриває дорогу на 2015 рік. Можна як завгодно критикувати, але він розумна людина — він цього не зробить. Той, хто піде на змову з Партією регіонів, він закриває собі дорогу на президентські вибори", - підсумував Стецьків.

Зараз ви читаєте новину «Хто піде на змову з ПР, перекриє собі шлях на президентські вибори - "нунсівець"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути