середа, 13 травня 2009 12:45

Кріль обізвав Луценка клоуном

Кріль обізвав Луценка клоуном

Лідер "Єдиного центру" Ігор Кріль заявляє про те, що немає ніякого задуманого сценарію між Секретаріатом Президента і Партією регіонів. "Я про такі проекти не знаю, як голова ЄЦ, бо їх немає".

Кріль зазначає - те, що "Єдиний центр" говорить тією ж риторикою що й ПР не є приводом аби думати, що у них є спільний інтерес.

"Хіба клоун, який висміяв Україну на весь світ має знаходитися на міністерській посаді? Хіба це припущення, що у нас з "Регіонами" спільна риторика? Тоді я не розумію, що таке Верховна Рада. Для чого вона, якщо не може прийняти звичайне просте рішення і робить із себе 450 клоунів. Я таким клоуном не хочу бути", - зазначив Кріль.

За його словами, Луценко не повинен знаходитися на посаді керівника МВС.

"Він уже двічі довів, що є порушником закону і на території України і закордоном", - сказав Кріль, натякаючи на сварку Луценка з мером Києва Черновецьким (тоді мер заявив, що міністр цілився йому в пах).

На думку лідера ЄЦ, Литвин також не хоче голосувати за відставку Луценка, "бо знає, що є небезпека зміни формату коаліції і тоді він втратить крісло".

"Якби Луценко був чесний, він би написав заяву про звільнення і сказав, що вже не працює. І не треба було б рішення парламенту.

Якби Тимошенко думала б про країну, а не про крісло, то вона б подала подання на звільнення Луценка і попросила б свою фракцію підтримати це подання", - вважає Кріль.

Gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «Кріль обізвав Луценка клоуном». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути