понеділок, 23 січня 2017 18:48

Кремль шукає нові "візитки Яроша"

Кремль шукає нові "візитки Яроша"

Росія почала підготовку зміни ставлення до ситуації в Україні з боку ЄС і США.

Про це в "Апостроф" написав російський опозиціонер Костянтин Боровий.

"Наближається час, коли буде вирішуватися ситуація зі Сходом України і Кримом. Зрозуміло, що незабаром буде піднято питання про переговори з теми дотримання міжнародних угод. Путін дуже хоче зараз будь-яких переговорів із Трампом, та й будь-яких міжнародних переговорів. По-перше, йому потрібен статус переговорника, лідера. Зараз він у нього жахливий - статус просто бандита, який займається і кібертакамі, і різними провокаціями і в Сирії, і в Україні", - пояснив експерт.

Простий спосіб це зробити для Путіна - "знову підняти тему про фашистів, які нібито прийшли до влади в Києві", зауважив Боровий.

"Діяти через якісь адекватні політичні структури росіянам дуже складно. Тому вони намагаються впливати через пропаганду, продавлюючи два істотні моменти: наново піднімаючи тему радикалів в українській політиці і, намагаючись ще раз довести або показати, що влада в Києві не цілком легітимна, що є основною складовою пропагандистської кампанії", - написав експерт.

Боровий вказав на появу знову теми про "візитку Яроша".

"Їм потрібно це все пов'язати якось "Правий сектор" з Порошенком, з Радою, урядом. Це пропаганда, в якій шукати логіки не потрібно і марно. Ось зовсім недавно було рішення російського суду російського про те, що нинішня влада в Україні не легітимно прийшла в результаті перевороту. Всі ці моменти свідчать про те, що йде пропагандистська підготовка до етапу переговорів з приводу Криму і Сходу України", - повідомив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порошенко прирік на провал плани Путіна щодо України

Інших способів донести свою тезу щодо нелегітимності української влади у Путіна в майбутніх переговорах з Трампом або ЄС, окрім як за допомогою пропаганди, немає, пише Боровий.

Росія анексувала Крим у березні 2014 року. Влітку того ж року збройні сили Російської Федерації почали брати пряму участь у бойових діях проти Збройних сил України на Донбасі.
Зараз ви читаєте новину «Кремль шукає нові "візитки Яроша"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути