вівторок, 09 липня 2013 12:36

Кравчуку дарували коней, Кучмі — мило і яхти, а Януковичу — хрести та зброю

Кравчуку дарували коней, Кучмі — мило і яхти, а Януковичу — хрести та зброю
Фото: lenta-ua.net

На день народження президенту Віктору Януковичу соратники дарують книги, зброю і вірші. Про це йдеться у статті "Газети по-українськи".  Кажуть, що у чинного президента навіть є колекція  зброї.

"У нього неймовірна колекція старовинної зброї. Раніше дарував старовинні книжки, півметровий настінний хрест 1820 року", - розповідає нардеп-"регіонал" Ян Табачнік.

Цього року Януковичу подарують навіть вірш. Його зачитає "регіоналка" Ганна Герман.
Минулого року вона презентувала поезію "Гімн президенту".

"Хочу написати йому щось добре. Завжди придумую усе в останній день. А колись давно вишила йому сорочку", - розповідає "регіоналка".

Інші нардепи-"регіонали"  кажуть, що подарують Януковичу книжки про православ'я. Володимир Олійник, наприклад, до подарунка побажає ще й нового президентського терміну.

"Завжди обираємо картини українських художників. Торік був "Монастир". Президент із вдячністю прийняв", - запевнив нардеп.

Цікаво, що першому президентові  Леонідові Кравчуку на день народження дарували коня. Дарлінг займав перші місця на змаганнях, однак політик ніколи на ньому не їздив.

Леонідові Кучмі, ніби то, за часів його керівництва країною презентували яхту і навіть акції заводів. Найближчі соратники дарували президентові молдовське шампанське та ризьке мило, яке на той час коштувало близько 9 доларів.

Вікторові Ющенку зазвичай дарували старовинні речі й презенти, пов'язані з історією України.

Зараз ви читаєте новину «Кравчуку дарували коней, Кучмі — мило і яхти, а Януковичу — хрести та зброю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути