четвер, 23 січня 2014 01:28

Кравчук вдячний "Беркуту", який стоїть на Грушевського

Кравчук вдячний "Беркуту", який стоїть на Грушевського
Фото: Senat Rzeczypospolitej Polskiej

Все, що зараз відбувається на Майдані, це порушення всіх законів, вважає екс-президент України Леонід Кравчук.

Про це він заявив в інтерв'ю forbes.ua.

"Я вдячний хлопцям, "Беркуту", які зараз там стоять. Я не виправдовую і не схвалюю те, що вони розігнали студентів 30 листопада, хоча правильно було б критикувати того, хто дав це розпорядження. Зараз вони проходять через неймовірне випробування: їх б'ють, кидають у них камінням і палаючими сумішами, а вони стоять і терплять. Небагато є країн, де так би таке терпіли військовослужбовці в подібній ситуації", - сказав Кравчук.

"Давайте перестанемо ходити навколо і назвемо те, що відбувається на Грушевського, своїми іменами. Те , що там відбувається - це реальне протистояння влади і певних сил. Я не знаю, як правильно їх назвати, бо це ніби як і не Майдан, не "тітушки", не провокатори. Йде реальна війна, кидають коктейлі Молотова, кидають булижники, і вже є жертви з обох сторін, - додав екс-президент.

За словами Кравчука, якщо лідери опозиції вважають вулицю Грушевського філією Майдану, то вони повинні взяти на себе відповідальність за те що. Якщо вони так не вважають, то вони зобов'язані сказати людям: ті , хто прийшли сюди з Майдану, повинні зараз же туди повернутися. Тоді на Грушевського залишаться "тітушкі" і провокатори, і владі буде зрозуміло, що ці люди не виступають за незалежність, за поліпшення життя, і до них можуть бути застосовані санкції.

Зараз ви читаєте новину «Кравчук вдячний "Беркуту", який стоїть на Грушевського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути