пʼятниця, 25 травня 2012 15:56

Королевська закликала опозицію сказати "фе" Азарову

Королевська закликала опозицію сказати "фе" Азарову
Наталія Королевська хоче, аби в парламенті поговорили про безвідповідальність уряду. Фото: ukranews.com

Лідер партії "Україна - Вперед!" Наталія Королевська закликала керівництво опозиційних парламентських фракцій зайняти публічну позицію щодо відставки чинного уряду України.

"Закликаю всіх опозиційних депутатів парламенту підтримати внесення питання про відповідальність уряду на розгляд Верховної Ради. Також прошу керівництво опозиційних фракцій зайняти публічну позицію щодо відставки уряду Азарова і готовності поставити підписи під постановою про відповідальність Кабінету міністрів", - йдеться у зверненні Королевської до опозиційних фракцій, поширеному прес-службою партії в п'ятницю.

Королевська переконана, що 100 депутатів фракції "БЮТ-Батьківщина", 64 депутати фракції "Наша Україна - Народна Самооборона" а також депутати партії "Україна - Вперед!" можуть разом зібрати 150 підписів і внести на розгляд Верховної Ради питання про відповідальність уряду.

"Наша загальна позиція по відношенню до Кабміну Азарова стане реальним кроком до зміни нинішньої влади", - підкреслила вона.

За словами політика, звіт уряду про виконання бюджету-2011 "більше нагадує опис вкрадених з бюджету коштів".

"Уряд Азарова веде нашу країну до економічного і соціального колапсу. А своєю бездіяльністю ми легітимізуємо економічне беззаконня, що відбувається сьогодні в Україні. Опозиція повинна дати суспільству чітку відповідь: вона може тільки критикувати владу чи готова реально домагатися відставки чинного Кабінету міністрів", - підсумувала Королевська .

Зараз ви читаєте новину «Королевська закликала опозицію сказати "фе" Азарову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути