середа, 22 серпня 2012 18:59

Королевська не об'єднуватиметься з "Регіонами", комуністами і "литвинівцями"

Королевська не об'єднуватиметься з "Регіонами", комуністами і "литвинівцями"
Королевська: "Я точно можу сказати, що ми не будемо об'єднуватися з Партією регіонів". Фото: procherk.info

Лідер партії "Україна – вперед", народний депутат Наталія Королевська впевнена, що старих політиків не можна перевчити, тому в політику має прийти нове покоління.

Про це вона заявила у Каховці Херсонської області на зустрічі з працівниками компанії "Чумак", передає кореспондент Gazeta.ua.

"За багато років роботи у парламенті я зрозуміла, що старих політиків не можна перевчити і перевиховати, - заявила депутатка. - Те, що вони хотіли, те й створили у нашій країні. Те, як живе країна, їх повністю влаштовує. І тільки привівши нове покоління в політику, сформувавши нову команду, ми зможемо кардинально змінити ситуацію. Зараз Україна стоїть між вибором минулого й майбутнього".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Наталія Королевська, якщо пройде, матиме найдорожчі мандати. Кожен — $10 млн"

Відповідаючи на запитання, з ким її партія об'єднуватиметься у новому парламенті, Королевська зазначила:

"Я точно можу сказати, що ми не будемо об'єднуватися з Партією регіонів і тими політичними силами, що знаходяться при владі – комуністами й "литвинівцями". Це принципова позиція. Бо ми по-різному бачимо розвиток країни. Я не хочу жити в країні, де мої діти й онуки мають працювати на якогось олігарха, в країні, де нема жодної перспективи. Я не хочу жити у країні репресій. Я хочу жити у країні можливостей".

"Об'єднуватимемося ми з тими силами, які готові підтримати нашу програму і розділити наші цінності, які готові створювати країну миру, а не постійної війни. Я втомилася 20 років жити на протистоянні, постійній політичній війні, яка дійшла до того, що Юлія Тимошенко і Юрій Луценко у в'язниці. Цю війну треба припинити, бо вона відображається на кожному громадянині України", - додала лідер партії "Україна – вперед".

Зараз ви читаєте новину «Королевська не об'єднуватиметься з "Регіонами", комуністами і "литвинівцями"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути