четвер, 05 грудня 2013 09:54

Корчинський, якого підозрюють у провокаціях на Банковій, втік до Росії - ЗМІ

Корчинський, якого підозрюють у провокаціях на Банковій, втік до Росії - ЗМІ
Фото: molotoff.info

Лідер радикальної організації "Братство" Дмитро Корчинський, якого підозрюють у причетності до провокацій на Банковій, виїхав за кордон. Про це повідомляє "ТСН" з посиланням на власні джерела.

Політик наразі на зв'язок не виходить. Своєю чергою, у МВС про причетність Корчинського до організації провокацій говорять неохоче.

Так, заступник міністра МВС Віктор Дубовик пообіцяв дати оцінку діям Корчинського. Крім того, на одному з відео, яке було зняте під час штурму Банкової, вусатий чоловік, який голосно закликає людей їхати трактором на правоохоронців, дуже схожий на полковника міліції Сергія Кусюка.

На прохання журналістів прокоментувати цю схожість, у міліції відповіли, що подробиці нададуть після розслідування подій довкола президентської адміністрації.

Нагадаємо, саме таран трактором, кидання каміння в голови правоохоронців, димові гранати і фаєри, стали головною підставою для чергового силового розгону людей "беркутівцями". І саме тоді були затримані дев'ятеро осіб, які начебто і провокували сутички. Хоча свідки тих подій і сьогодні заявляють - узяли не тих і навряд чи візьмуть провокаторів.

 

Зараз ви читаєте новину «Корчинський, якого підозрюють у провокаціях на Банковій, втік до Росії - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути